Kapari

Çiçek tomurcuklarında bol miktarda vitamin ve protein vardır. Yapılan bir çalışmada 100 g çiçek tomurcuğunda kuru madde olarak; 67 mg fosfor, 9 mg demir, 24 mg protein, 12 mg selüloz ve 2 mg lipid tesbit edilmiştir. Gıda, kozmetik, boya ve ilaç sanayiinde kullanılan kaparinin yurt dışına ihracı genellikle salamura şeklinde olmaktadır. Konserve olarak hazırlanan kapari; turşu, salata, pizza üstü, balık ve av etleri yanında garnitür olarak yenilmektedir.

Şirketimiz 2007 yılında Balıkesir Ovaköy'de Osman KÜÇÜK tarafından kurulmuştur.
2012 yılından itibaren Manisa Akhisar'da üretim faaliyetlerimize devam etmekteyiz.
Kurulduğumuz günden itibaren kaliteyi prensip edinmiş olup, bölgede ihracatta önemli bir paya sahibiz.
Hergeçen gün koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda yurtdışı pazarımızı genişletmekteyiz. Devamını Oku

İLETİŞİM

  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  +90 236 414 5980
+90 236 414 5980
  Akhisar-İzmir Yolu Üzeri No: 465 Kapaklı Mahallesi Manisa-Türkiye

Sosyal Medya