Acuka (Tatlı)

Kafkas kültürüne ait ana malzemesi kırmızı biber ve ceviz olan çeşitli baharatlarla süslenen soğuk bir meze türüdür. Özellikle kahvaltıda tüketilmesinin yanı sıra yemeklerde de kullanılabilir. Taze toplanmış kırmızı biberlerin çekilerek içine sarımsak, ceviz, tuz, zeytin yağı ve çeşitli baharatların karışımıyla elde edilir. İçerisindeki tuz miktarı nedeniyle uzun süre dayanabilir.

Tamamen ev yapımıdır ve herhangi bir katkı maddesi eklenmez. Bir dilim ekmeye doğal acuka sürüp afiyetle yiyebilirsiniz.

Şirketimiz 2007 yılında Balıkesir Ovaköy'de Osman KÜÇÜK tarafından kurulmuştur.
2012 yılından itibaren Manisa Akhisar'da üretim faaliyetlerimize devam etmekteyiz.
Kurulduğumuz günden itibaren kaliteyi prensip edinmiş olup, bölgede ihracatta önemli bir paya sahibiz.
Hergeçen gün koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda yurtdışı pazarımızı genişletmekteyiz. Devamını Oku

İLETİŞİM

  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  +90 236 414 5980
+90 236 414 5980
  Akhisar-İzmir Yolu Üzeri No: 465 Kapaklı Mahallesi Manisa-Türkiye

Sosyal Medya